Information
2023.04.12
10.00-11.00
Digital Föreläsning
Webbaserad
0 kr (exkl moms)

Denna aktivitet är fullbokad och är inte tillgänglig för anmälan.

Kommande utbildningar

Webbinarium: Kartläggnings­material KLARA VARDAG- för dig som möter personer med NPF

Webbinariets syfte är att få en presentation och genomgång av kartläggningsmaterialet KLARA VARDAG  och hur detta kan användas i praktiken. Även en kort introduktion till framgångsfaktorer och verktyg för relationskompentens, som ligger till grund för ett lyckat kartläggande samtal där personer med NPF kan göra sin röst hörd och sätta ord på sina tankar och känslor kopplat till vardagen. Under webbinariet kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor om KLARA VARDAG.

Begränsat antal platser.

Ur innehållet

  • Presentation av kartläggningsmaterialet KLARA VARDAG
  • Framgångsfaktorer och verktyg för relationsskapande kommunikation i mötet med personer med NPF
  • Gemensam problemlösning – hur kan man göra?
  • Frågestund

Målgrupp
Riktar sig till personal som arbetar inom: vård och omsorg, psykiatri, habilitering, primärvård eller personal i andra verksamheter som möter personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Elin Pettersson, legitimerad arbetsterapeut. Hon har mångårig erfarenhet från olika verksamheter så som daglig verksamhet, skola och habilitering och är även en erfaren föreläsare.

Kristin Backman, specialpedagog med fördjupning inom NPF med mångårig erfarenhet från olika verksamheter såsom habilitering, skola samt elevhälsa och är även en erfaren föreläsare och handledare.