Information
2023.09.06
10.00-11.00
Digital Föreläsning
Webbaserad
0 kr (exkl moms)

Denna aktivitet har redan ägt rum och är inte tillgänglig för anmälan.

Kommande utbildningar

Webbinarium: Kartläggnings­material SKOLVARDAG- för dig som möter elever med NPF

Webbinariets syfte är att få en presentation och genomgång av kartläggningsmaterialet SKOLVARDAG och hur detta kan användas i praktiken. Även en kort introduktion till framgångsfaktorer och verktyg för relationskompentens, som ligger till grund för ett lyckat kartläggande samtal där elever med NPF kan göra sin röst hörd och sätta ord på sina tankar och känslor kopplat till skolvardagen. Under webbinariet kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor om SKOLVARDAG.

Begränsat antal platser.

Ur innehållet

  • Presentation av kartläggningsmaterialet SKOLVARDAG
  • Framgångsfaktorer och verktyg för relationsskapande kommunikation i mötet med elever med NPF
  • Gemensam problemlösning – hur kan man göra?
  • Frågestund

Målgrupp
Webbinariet  vänder sig till personal som arbetar i grundskolan och på gymnasiet. Utbildningen riktar sig även till personal inom elevhälsan samt skolledare.

Elin Pettersson, legitimerad arbetsterapeut. Hon har mångårig erfarenhet från olika verksamheter så som daglig verksamhet, skola och habilitering och är även en erfaren föreläsare.

Kristin Backman, specialpedagog med fördjupning inom NPF med mångårig erfarenhet från olika verksamheter såsom habilitering, skola samt elevhälsa och är även en erfaren föreläsare och handledare.